Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, słodkawa w smaku, szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7825
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3023
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7825
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3023
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Paluszki krabowe kroimy w na średniej wielkości kawałki.
Ananasa odsączamy na sitku (plastry kroimy w kostkę).
Seler, obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Do miski przekładamy starty seler, paluszki krabowe, ananasa, odsączoną kukurydzę, dodajemy majonez, przyprawiamy delikatnie solą i pieprzem (często nie przyprawiam jej w ogóle), całość mieszamy.