Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, smaczna surówka na niedzielne przyjęcie, a dla lubiących fetę można dodać jako składnik dodatkowy
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 112
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 451
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32628
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 111
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 112
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 451
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32628
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 111
Składniki
Buraki obieramy i kroimy na 4 części w półksiężyce (najlepiej małe, szybciej się upieką ) zawinąć w sreberko i piec w piekarniku około 45 min. Po ostygnięciu przerzucić do miski i wymieszać z rukolą, prażonym słonecznikiem 3/4 szklanki i 8 łyżkami oliwy z oliwek. Pieprz, sól do smaku jak kto lubi, sałatka jest tak pyszna że nie potrzeba doprawiać. Smacznego!