Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Lekka i pyszna sałatka z pieczonymi warzywami i soczewicą. Pomysł na zdrowy i aromatyczny obiad.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 196
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3978
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 355
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 916
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 196
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3978
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 355
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 916
Składniki
Batata, marchewkę obierz i pokrój w kostkę, paprykę w paski. Przełóż do naczynia do zapiekania, dodaj ciecierzyce i czosnek. Posyp przyprawami i polej olejem, wymieszaj. Wstaw do piekarnika na około 15-20 min.
Soczewicę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Składniki dressingu wymieszaj. Warzywa i mango pokrój drobno. Do misy przełóż sałatę, upieczone warzywa, soczewicę, pokrojone warzywa, posyp natką i lnem, polej dressingiem. Smacznego! ..