Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie, soczyste pomidory, kremowa buratta i chrupiąca cebula. Wszystko doprawione aromatycznymi przyprawami, oliwą i kremem balsamicznym. Posiłek idealny :)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 549
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 549
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Na talerzu ułożyć mix sałat. Pomidory pokroić w plastry, ułożyć na sałacie, dodać pokrojoną na krążki cebulę i listki bazylii. Burretę odsączyć z zalewy ułożyć na sałatce, polać kremem balsamicznym, skropić oliwą i doprawić przyprawą do bruschetty, solą i pieprzem. Podawać od razu po przygotowaniu.