Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie, soczyste pomidory, kremowa buratta i chrupiąca cebula. Wszystko doprawione aromatycznymi przyprawami, oliwą i kremem balsamicznym. Posiłek idealny :)
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18444
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7041
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30592
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29331
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18444
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7041
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30592
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29331
Składniki
Na talerzu ułożyć mix sałat. Pomidory pokroić w plastry, ułożyć na sałacie, dodać pokrojoną na krążki cebulę i listki bazylii. Burretę odsączyć z zalewy ułożyć na sałatce, polać kremem balsamicznym, skropić oliwą i doprawić przyprawą do bruschetty, solą i pieprzem. Podawać od razu po przygotowaniu.