Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosta i bardzo smaczna
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8345
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8345
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Składniki
1. sałatę opłukać, osuszyć, liście porwać na mniejsze kawałki, 2. pomidory, cebulę i ser pokroić, wymieszać z sałatą, 3. sałatkę posolić, pokropić octem i polać olejem z pomidorów lub oliwą z oliwek, dodać oregano, odstawić na 20 min, przed podaniem można posypać uprażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika smacznego