Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buratta to moje kulinarne odkrycie ubiegłego roku. Nie wiem dlaczego tak długo zwlekałam z jej spróbowaniem. Idealnie sprawdza się jako dodatek do sałatek czy makaronów. Miękka skórka i płynne wnętrze sprawia, że dobrze rozsmarowuje się na warzywach czy świeżym pieczywie. Dzisiaj przedstawiam Wam przepis na lekką, letnią sałatkę – koniecznie spróbujcie jej z zimnym białym winem !
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 4766
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 587
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4642
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 898
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8368
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13184
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 4766
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 587
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4642
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 898
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8368
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13184
Składniki
Pomidorki kroimy, przekrawamy na pół i przekładamy do miski. Dodajemy oliwę, sól, pieprz, posiekany rozmaryn oraz listki bazylii. Całość mieszamy.
Na półmisku układamy pomidorki, a na nich kulkę sera. Podajemy ze świeżym pieczywem.