Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buratta to moje kulinarne odkrycie ubiegłego roku. Nie wiem dlaczego tak długo zwlekałam z jej spróbowaniem. Idealnie sprawdza się jako dodatek do sałatek czy makaronów. Miękka skórka i płynne wnętrze sprawia, że dobrze rozsmarowuje się na warzywach czy świeżym pieczywie. Dzisiaj przedstawiam Wam przepis na lekką, letnią sałatkę – koniecznie spróbujcie jej z zimnym białym winem !
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 198
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22446
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 226
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 198
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22446
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 226
Składniki
Pomidorki kroimy, przekrawamy na pół i przekładamy do miski. Dodajemy oliwę, sól, pieprz, posiekany rozmaryn oraz listki bazylii. Całość mieszamy.
Na półmisku układamy pomidorki, a na nich kulkę sera. Podajemy ze świeżym pieczywem.