Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buratta to moje kulinarne odkrycie ubiegłego roku. Nie wiem dlaczego tak długo zwlekałam z jej spróbowaniem. Idealnie sprawdza się jako dodatek do sałatek czy makaronów. Miękka skórka i płynne wnętrze sprawia, że dobrze rozsmarowuje się na warzywach czy świeżym pieczywie. Dzisiaj przedstawiam Wam przepis na lekką, letnią sałatkę – koniecznie spróbujcie jej z zimnym białym winem !
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19921
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 500
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 542
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6960
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243763
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19921
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 500
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 542
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6960
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243763
Składniki
Pomidorki kroimy, przekrawamy na pół i przekładamy do miski. Dodajemy oliwę, sól, pieprz, posiekany rozmaryn oraz listki bazylii. Całość mieszamy.
Na półmisku układamy pomidorki, a na nich kulkę sera. Podajemy ze świeżym pieczywem.