Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buratta to moje kulinarne odkrycie ubiegłego roku. Nie wiem dlaczego tak długo zwlekałam z jej spróbowaniem. Idealnie sprawdza się jako dodatek do sałatek czy makaronów. Miękka skórka i płynne wnętrze sprawia, że dobrze rozsmarowuje się na warzywach czy świeżym pieczywie. Dzisiaj przedstawiam Wam przepis na lekką, letnią sałatkę – koniecznie spróbujcie jej z zimnym białym winem !
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 757
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2078
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4068
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4067
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 757
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2078
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4068
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4067
Składniki
Pomidorki kroimy, przekrawamy na pół i przekładamy do miski. Dodajemy oliwę, sól, pieprz, posiekany rozmaryn oraz listki bazylii. Całość mieszamy.
Na półmisku układamy pomidorki, a na nich kulkę sera. Podajemy ze świeżym pieczywem.