Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis, który doskonale sprawdzi się jako dodatek do dań z mięsem. Wystarczy zaledwie kilka składników, żeby wyczarować przepyszną sałatkę z pomidorami w roli głównej.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 73
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 85
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 73
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 85
Składniki
Warzywa dokładnie umyj, pomidory przekrój na pół, paprykę i awokado w grubszą kostkę, cebulę pokrój w piórka.
Arbuza wydrąż i pokrój kostkę.
Przełóż składniki do miski, na wierzch pokrusz ser feta.
Dodaj oliwę, sok z cytryny oraz sól i pieprz do smaku.