Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-kwaśna sałatka, którą można podać do obiadu. Lekka i łagodna w smaku.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 452
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5215
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3401
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 452
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5215
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3401
Składniki
Por kroimy w półksiężyce i na kilka minut zanurzamy we wrzątku. Odcedzamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo. Ogórki kiszone i jabłka kroimy w kostkę, dodajemy odsączoną kukurydzę, przestudzony por i jajka pokrojone w kostkę. Przyprawiamy, dodajemy rodzynki i mieszamy z majonezem. Wkładamy do schłodzenia do lodówki.