Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-kwaśna sałatka, którą można podać do obiadu. Lekka i łagodna w smaku.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4838
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13141
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7380
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4838
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13141
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7380
Składniki
Por kroimy w półksiężyce i na kilka minut zanurzamy we wrzątku. Odcedzamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo. Ogórki kiszone i jabłka kroimy w kostkę, dodajemy odsączoną kukurydzę, przestudzony por i jajka pokrojone w kostkę. Przyprawiamy, dodajemy rodzynki i mieszamy z majonezem. Wkładamy do schłodzenia do lodówki.