Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta w wykonaniu sałatka z porów. Połączenie smaku pora, jajek oraz musztardy i majonezu nadaje sałatce niezapomniany smak. Sałatka której nie można się oprzeć, raz spróbowana skusi każdego po więcej.
talerz, garnek do ugotowania jajek,
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3295
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1299
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1819
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 598
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3295
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1299
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1819
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 598
Składniki
Pory po opłukaniu i osuszeniu pokroić w cienkie plasterki , lekko sparzyć wrzątkiem i od razu odcedzić. Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, obrać ze skorupek, pokroić w drobną kostkę lub zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ogórki konserwowe pokroić w kostkę, a natkę pietruszki drobniutko poszatkować. Wszystkie składniki połączyć z musztardą oraz majonezem, doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać. Sałatkę podać na plasterkach ogórka, udekorowaną porem oraz połówkami ugotowanych jajek.