Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka na każdą okazję.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 283
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 89
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 130
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 283
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 89
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 130
Składniki
Pory myjemy, kroimy w krążki i parzymy wrzątkiem. Ziemniaki, ogórki, jajka i jabłko kroimy w kostkę i wrzucamy do miski. Dodajemy ugotowany w lekko osolonej wodzie i ostudzony groszek i osączoną kukurydzę, przestudzony por i przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy łyżkę musztardy i majonez. Mieszamy dokładnie i wkładamy do lodówki do schłodzenia. Przed podaniem posypujemy zieleniną.