Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tą sałatkę otrzymałam od mojej siostry. Jest bardzo prosta, a przede wszystkim smaczna. Doskonała na Lunch box do pracy. Serdecznie polecam :-)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
1. Ziarna słonecznika i orzechy nerkowca zrumień na suchej patelni. 2. Sałaty opłucz, osusz i przełóż do miski. 3. Dodaj ser, pomidorki, awokado i ostudzone nasiona. 4. Składniki sosu wymieszaj razem i polej nim sałatkę. 5. Smacznego.