Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po czasie świątecznego objadania się przyszła pora na lżejsze ale też pyszne sałatki,
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
1. brokuła myjemy, dzielimy na różyczki, wrzucamy do wrzącej, osolonej wody, gotujemy 5 min, odcedzamy, studzimy, 2. na półmisku rozkładamy roszponkę, brokuła oraz pokrojone pomidorki, 3. składniki sosu mieszamy, polewamy sałatkę, rozkładamy wędlinę, posypujemy pestkami dyni, najlepiej przygotować bezpośrednio przed jedzeniem, smacznego