Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5665
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5665
Składniki
Kiełki podsmażyć na patelni. Dodałam małą łyżeczkę masła klarowanego ale niekoniecznie.
W naczyniu rozłożyć 1/2 opakowania roszponki, 1/2 podsmażonych kiełków. Posypać papryką pokrojoną w drobne paski oraz serem pokrojonym w kostkę. Rozłożyć kolejną warstwę z pozostałych składników.
Polać dowolnym sosem.