Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1586
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 962
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1586
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 962
Składniki
Kiełki podsmażyć na patelni. Dodałam małą łyżeczkę masła klarowanego ale niekoniecznie.
W naczyniu rozłożyć 1/2 opakowania roszponki, 1/2 podsmażonych kiełków. Posypać papryką pokrojoną w drobne paski oraz serem pokrojonym w kostkę. Rozłożyć kolejną warstwę z pozostałych składników.
Polać dowolnym sosem.