Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo smaczna, same pyszności.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10621
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12999
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4755
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10621
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12999
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4755
Składniki
Na półmisek wyłożyć rukolę i kolejno układać - pomidory pokrojone w mniejsze kawałki, oliwki przekrojone na pół, szynkę zwiniętą w zgrabne porcje, płatki parmezanu. Całość posypać pestkami słonecznika, polać olejem i octem, oprószyć pieprzem i solą. Smacznego. Porady: Pestki słonecznika można uprażyć na suchej patelni.