Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo smaczna, same pyszności.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 496
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5342
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3460
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 496
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5342
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3460
Składniki
Na półmisek wyłożyć rukolę i kolejno układać - pomidory pokrojone w mniejsze kawałki, oliwki przekrojone na pół, szynkę zwiniętą w zgrabne porcje, płatki parmezanu. Całość posypać pestkami słonecznika, polać olejem i octem, oprószyć pieprzem i solą. Smacznego. Porady: Pestki słonecznika można uprażyć na suchej patelni.