Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo smaczna, same pyszności.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666232
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 63
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 500
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5715
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 255
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666232
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 63
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 500
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5715
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 255
Składniki
Na półmisek wyłożyć rukolę i kolejno układać - pomidory pokrojone w mniejsze kawałki, oliwki przekrojone na pół, szynkę zwiniętą w zgrabne porcje, płatki parmezanu. Całość posypać pestkami słonecznika, polać olejem i octem, oprószyć pieprzem i solą. Smacznego. Porady: Pestki słonecznika można uprażyć na suchej patelni.