Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię sałatki robię je praktycznie codziennie. Oto jedna z nich. Pyszna i bardzo prosta do przygotowania. Idealna na kolację, podwieczorek czy lekki obiad.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 48
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10335
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 995
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 48
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10335
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 995
Składniki
Ser halloumi kroimy w plasterki i grillujemy. Cebulę kroimy w piórka. Pomidorki kroimy na pół. Rukolę układamy na talerzach lub w salaterce. Dodajemy resztę składników. Polewamy oliwą z oliwek. Doprawiamy solą i pieprzem. Możemy skropić octem balsamicznym lub sokiem z cytryny według upodobań. Smacznego!