Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam tę sałatkę, zwłaszcza z dużą ilością sosu miodowo-musztardowego. Kilka składników, chwila przygotowań a sałatka jest naprawdę pyszna, lekko słodkawa przez sos i buraki, co przełamuje słony ser feta. Najchętniej jem ją do mięs.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2104
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1219
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2344
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2104
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1219
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2344
Składniki
Buraka i ser feta kroimy w kostkę, pomidorki przekrawamy na pół. Przekładamy do dużej miski wraz z roszponką i rukolą.
Przygotowujemy sos: mieszamy ze sobą olej, wodę, musztardę, miód, sól i pieprz.. Wlewamy do sałatki około 5 minut przed podaniem.