Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i syta sałatka. W upały można ją zjeść nawet na obiad.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5702
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 91
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 112
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 618
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5702
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 91
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 112
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 618
Składniki
Pierś pokroić w niedużą kostkę. Przyprawić przyprawą gyros i odstawić, na minimum pół godziny. Następnie, podsmażyć na niewielkiej ilości oleju.
Warzywa pokroić w kostkę, wrzucić do miski. Dodać ugotowany ryż, odsączoną kukurydzę i wystudzoną pierś. Wymieszać Przyprawić solą i pieprzem. Dodać majonez i keczup. Wymieszać. Wstawić do lodówki, żeby smaki się przegryzły.