Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajkami wraz z dodatkiem majonezu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
1. Ryż ugotować według instrukcji na opakowaniu. 2. Jajka ugotować na twardo. 3. Cebulkę oraz pieczarki pokroić i podsmażyć na patelni. 4. Ogórki, jajka drobno pokroić. 5. Do salaterki przekładamy ugotowany ryż, podsmażone pieczarki z cebulką, posiekane ogórki konserwowe i jajka oraz kukurydzę. Dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku.