Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajkami wraz z dodatkiem majonezu.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19804
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1694
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19804
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1694
Składniki
1. Ryż ugotować według instrukcji na opakowaniu. 2. Jajka ugotować na twardo. 3. Cebulkę oraz pieczarki pokroić i podsmażyć na patelni. 4. Ogórki, jajka drobno pokroić. 5. Do salaterki przekładamy ugotowany ryż, podsmażone pieczarki z cebulką, posiekane ogórki konserwowe i jajka oraz kukurydzę. Dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku.