Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli zostanie Wam ugotowany ryż z obiadu, możecie wykorzystać go do sałatki. Wystarczy kilka składników i pyszne danie gotowe. Moje chłopaki lubią tuńczyka więc zajadali ze smakiem. Taką sałatkę zrobicie bardzo szybko, nie ma przy niej dużo pracy. Wystarczy kilkanaście minut i możecie się cieszyć pyszną sałatką. Polecam do sałatki tuńczyka w kawałkach, w oleju roślinnym, lub w sosie własnym.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8079
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2748
Polecam.
Odsłon: 1307
Polecam.
Odsłon: 395
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8079
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2748
Polecam.
Odsłon: 1307
Polecam.
Odsłon: 395
Składniki
Ryż przełożyć do miski, dodać odsączonego tuńczyka i odsączoną kukurydzę. Cebulę, paprykę i ogórki pokroić w kostkę. Wrzucić do ryżu. Na koniec dodać majonez, musztardę, sól i pieprz. Wszystko razem wymieszać. Sałatkę wstawić do lodówki żeby się schłodziła i nabrała smaku.