Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli zostanie Wam ugotowany ryż z obiadu, możecie wykorzystać go do sałatki. Wystarczy kilka składników i pyszne danie gotowe. Moje chłopaki lubią tuńczyka więc zajadali ze smakiem. Taką sałatkę zrobicie bardzo szybko, nie ma przy niej dużo pracy. Wystarczy kilkanaście minut i możecie się cieszyć pyszną sałatką. Polecam do sałatki tuńczyka w kawałkach, w oleju roślinnym, lub w sosie własnym.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 57
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 21
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 79
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5112
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 57
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 21
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 79
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5112
Składniki
Ryż przełożyć do miski, dodać odsączonego tuńczyka i odsączoną kukurydzę. Cebulę, paprykę i ogórki pokroić w kostkę. Wrzucić do ryżu. Na koniec dodać majonez, musztardę, sól i pieprz. Wszystko razem wymieszać. Sałatkę wstawić do lodówki żeby się schłodziła i nabrała smaku.