Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli zostanie Wam ugotowany ryż z obiadu, możecie wykorzystać go do sałatki. Wystarczy kilka składników i pyszne danie gotowe. Moje chłopaki lubią tuńczyka więc zajadali ze smakiem. Taką sałatkę zrobicie bardzo szybko, nie ma przy niej dużo pracy. Wystarczy kilkanaście minut i możecie się cieszyć pyszną sałatką. Polecam do sałatki tuńczyka w kawałkach, w oleju roślinnym, lub w sosie własnym.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 21988
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1899
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 21988
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1899
Składniki
Ryż przełożyć do miski, dodać odsączonego tuńczyka i odsączoną kukurydzę. Cebulę, paprykę i ogórki pokroić w kostkę. Wrzucić do ryżu. Na koniec dodać majonez, musztardę, sól i pieprz. Wszystko razem wymieszać. Sałatkę wstawić do lodówki żeby się schłodziła i nabrała smaku.