Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z ryżem, szynką, jajkiem i selerem naciowym w sosie jogurtowo-majonezowym z koperkiem
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1950
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1760
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1950
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1760
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
Ryż ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, lekko przestudzić. Jajka ugotować na twardo. Posiekać. Szynkę pokroić kostkę, selera w cienkie plasterki. Wszystko przełożyć do miski.
Składniki sosu wymieszać w misce, zalać sałatkę - wymieszać. Wstawić do lodówki na co najmniej godzinę, żeby składniki się przegryzły.