Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka sałatka z selerem konserwowym, fasolą czerwoną, szynką, kukurydzą i jajkiem
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Jajka ugotować na twardo, po ostudzeniu pokroić w drobną kostkę. Szynkę również pokroić na małe kawałki. Kukurydzę, selera i fasolę odsączyć z zalewy i przełożyć do miski, dodać pokrojone jajka, szynkę, majonez, doprawić solą, pieprzem i wymieszać