Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15184
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4253
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8948
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15184
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4253
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8948
Składniki
Słonecznik podprażyć na suchej patelni. Ogórek , paprykę,cebulę oraz fetę pokroić w kostkę. Sałatę porwać do miski. Przygotować sos mieszając wszystkie podane składniki : Pokrojone warzywa i fetę dodajemy do sałaty. Na koniec przed podaniem na stół dodajemy pokrojone na połówki pomidorki, posypujemy słonecznikiem prażonym, polewamy przygotowanym sosem i mieszamy.