Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, delikatna, lekka.
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 19
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 26
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 19
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 26
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Składniki
Ser hallomi kroimy w plastry i grilujemy w opiekaczu lub smażymy na patelni bez tłuszczu. Odkładamy do wystygnięcia.
Gruszki i buraczki obieramy i kroimy w plastry. Na dużym płaskim talerzu wysypujemy mieszankę sałat, po czym kruszymy na nią ser feta oraz nakładamy pokrojone w kostkę awokado. Następnie układamy na przemian plasterki buraczka i gruszki.
Wszystkie składniki na sos dokładnie mieszamy, najlepiej w małym słoiku dobrze nim potrząsając.
Gęstym sosem oblewamy sałatkę tuż przed podaniem. Smacznego !!!
;-)