Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, delikatna, lekka.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7426
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2346
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7426
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2346
Składniki
Ser hallomi kroimy w plastry i grilujemy w opiekaczu lub smażymy na patelni bez tłuszczu. Odkładamy do wystygnięcia.
Gruszki i buraczki obieramy i kroimy w plastry. Na dużym płaskim talerzu wysypujemy mieszankę sałat, po czym kruszymy na nią ser feta oraz nakładamy pokrojone w kostkę awokado. Następnie układamy na przemian plasterki buraczka i gruszki.
Wszystkie składniki na sos dokładnie mieszamy, najlepiej w małym słoiku dobrze nim potrząsając.
Gęstym sosem oblewamy sałatkę tuż przed podaniem. Smacznego !!!
;-)