Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obierajcie skorzonerę w rękawiczkach. Można świeżą zastąpić taką ze słoika. Obie wersje sprawdzają się.
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 517
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 207
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 47
Propozycja na obiad z polędwicy wieprzowej z paseczkiem tłuszczyku. Tę ostatn...
Odsłon: 75
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 517
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 207
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 47
Propozycja na obiad z polędwicy wieprzowej z paseczkiem tłuszczyku. Tę ostatn...
Odsłon: 75
Składniki
Obrałem skorzonerę, ugotowałem w lekko osolonej i osłodzonej wodzie, wystudziłem, osuszyłem na papierowym ręczniku. Po wystygnięciu, pokroiłem na 3 cm kawałki. Ogórki również pokroiłem w 3 cm paseczki, cebulki w pół plasterki, pomidorki w małe cząstki. Jajka ugotowane na twardo podzieliłem na cząstki. Doprawiłem solą i sokiem z cytryny. Wszystkie składniki delikatnie wymieszałem, polałem sosem. Wszystkie składniki sosu zmiksowałem. Na koniec sałatkę posypałem pokrojoną świeżą natką pietruszki.