Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warstwowa sałatka o wyrażnym smaku czosnku. Na święta i rodzinne spotkania.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15337
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 243
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 718
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15337
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 243
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 718
Składniki
Pierś z kuczaka kroję w kostkę . Solę , pieprzę , smażę . Pod koniec smażenia posypuję papryką. Studzę. Ogórka obieram i kroję w kostkę , tak samo konserwowe. Kapustę drobno siekam wkładam do miski , solę i mieszam.
Majonez , jogurt ,ketchup i obrany drobno pokrojony czosnek razem mieszam.
W misce ukladam po 1/3 kapusty , ogórków , piersi. Warstwowo do góry , tak aby zostało trochę kapusty. Zalewam sosem i na samą górę wkładam kapustę.