Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i czteroskładnikowa
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 218
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 359
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 218
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 359
Składniki
Paluszki surimi rozmroziłam i usmażyłam krótko na oleju rzepakowym. Odsączyłam je jeszcze na papierze.
Do miski wrzuciłam cieciorkę pokrojonego w kosteczkę pora, pokrojone w kostkę ogórki i pokrojone w ukośne kawałki paluszki surimi. Dodałam majonez, szczyptę soli i pieprzu i wymieszałam.
Sałatka jest przepyszna! Chrupka, świeża w smaku i jest pełnowartościowym daniem. Smacznego :)