Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7044
Polecam.
Odsłon: 161
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5416
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2677
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7044
Polecam.
Odsłon: 161
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5416
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2677
Składniki
Tortellini ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, odcedzić. W międzyczasie odciąć białą część pora, skroić, zalać wodą z odrobiną soli i odstawić na bok.
Mandarynki, szynkę i cebulkę dymkę pokroić w drobną kostkę. Odcedzić tortellini, pora i dodać do reszty składników, Wymieszać z majonezem, doprawić do smaku pieprzem i solą. Zieloną cebulkę pokroić, posypać sałatkę.