Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Składniki
Tortellini ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, odcedzić. W międzyczasie odciąć białą część pora, skroić, zalać wodą z odrobiną soli i odstawić na bok.
Mandarynki, szynkę i cebulkę dymkę pokroić w drobną kostkę. Odcedzić tortellini, pora i dodać do reszty składników, Wymieszać z majonezem, doprawić do smaku pieprzem i solą. Zieloną cebulkę pokroić, posypać sałatkę.