Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tortellini, rukolą i fioletowym pomidorem. Smaku nadaje sos miodowo-musztardowy i czarnuszka. Pomidory fioletowe smakują jak zwykłe pomidory, ale mają piękny kolor. Taka sałatka rewelacyjnie prezentuje się na stole.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68572
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2070
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68572
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2070
Składniki
Przygotowujemy sos: mieszamy płynny miód, musztardę, musztardę francuską, sok z cytryny i pieprz. Tortellini gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Studzimy. Pomidora kroimy w mniejsze kawałki. Mieszamy tortellini, rukolę, pomidora, suszone pomidory. Polewamy sosem i posypujemy czarnuszką.