Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tortellini, rukolą i fioletowym pomidorem. Smaku nadaje sos miodowo-musztardowy i czarnuszka. Pomidory fioletowe smakują jak zwykłe pomidory, ale mają piękny kolor. Taka sałatka rewelacyjnie prezentuje się na stole.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 161
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16568
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 363
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 384
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 161
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16568
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 363
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 384
Składniki
Przygotowujemy sos: mieszamy płynny miód, musztardę, musztardę francuską, sok z cytryny i pieprz. Tortellini gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Studzimy. Pomidora kroimy w mniejsze kawałki. Mieszamy tortellini, rukolę, pomidora, suszone pomidory. Polewamy sosem i posypujemy czarnuszką.