Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tortellini i rukoli
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 478
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16711
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 403
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 478
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16711
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 403
Składniki
Kulki mozzarelli przekroić na pół, pomidory drobno pokroić. Tortellini ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Do miski przekładamy rukolę, pomidory, mozzarelle i tortellini. Doprawiamy solą oraz pieprzem i dodajemy Olej lniany.
Całość delikatnie wymieszać.
Przed samym podaniem posypać parmezanem i podprażonym na suchej patelni słonecznikiem.