Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tortellini i rukoli
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 207
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 207
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Składniki
Kulki mozzarelli przekroić na pół, pomidory drobno pokroić. Tortellini ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Do miski przekładamy rukolę, pomidory, mozzarelle i tortellini. Doprawiamy solą oraz pieprzem i dodajemy Olej lniany.
Całość delikatnie wymieszać.
Przed samym podaniem posypać parmezanem i podprażonym na suchej patelni słonecznikiem.