Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tortellini i rukoli
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
Kulki mozzarelli przekroić na pół, pomidory drobno pokroić. Tortellini ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Do miski przekładamy rukolę, pomidory, mozzarelle i tortellini. Doprawiamy solą oraz pieprzem i dodajemy Olej lniany.
Całość delikatnie wymieszać.
Przed samym podaniem posypać parmezanem i podprażonym na suchej patelni słonecznikiem.