Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi i szybko znika
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Tortellini przygotowałem według przepisu na opakowaniu. Na durszlaku przelałem zimną wodą ,dokładnie osączyłem. Pora pokroiłem w piórka ,można go sparzyć (ja oprószyłem solą i odstawiłem na 2 godziny). Kukurydzę osączyłem ,ogórki pokroiłem w drobną kostkę. Wszystkie produkty połączyłem w dużej misce ,dodałem majonez i jogurt grecki. Wymieszałem ,doprawiłem solą i pieprzem.