Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna, wiosenna sałatka, która świetnie sprawdzi się także jako dodatek do grillowanych mięs :) Połączenie szparagów i truskawek to jedno z lepszych, chociaż nietypowych połączeń, które z pewnością zaskoczy smakiem nawet najbardziej wybredne podniebienia ;)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 445
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 282
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1446
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 445
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 282
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1446
Składniki
Składniki dressingu połączyć. Ze szparagów odłamać zdrewniałe końcówki i ugotować je (najlepiej na parze), al dente przez około 3 minuty. Wyhartować w zimnej wodzie i pokroić na mniejsze kawałki.
Na talerzu ułożyć rukolę, szparagi, pokrojone truskawki i pokrojoną w cienkie pióra cebulę. Całość posypać serem i pistacjami. Polać dresingiem i wymieszać.