Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję coś na odpoczynek od mięsa, ale danie bardzo smaczne, szybkie i tanie.
Placuszki te są idealnym przemytnikiem warzyw i owoców dla tych, którzy są z...
Odsłon: 123
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 239
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23528
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 310
Placuszki te są idealnym przemytnikiem warzyw i owoców dla tych, którzy są z...
Odsłon: 123
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 239
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23528
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 310
Składniki
Tuńczyka otwieramy i wyjmujemy z puszki wkładamy do miski razem z olejem.
Jajko gotujemy na twardo wyjmujemy z łupiny i rozgniatamy widelcem
Ogórek obieramy ze skórki i kroimy na małe kawałki. Tak samo kroimy paprykę
Tuńczyk mieszamy z rozgniecionym jajkiem tak by jajko wchłonęło olej z tuńczyka, solimy i pieprzymy.
Do tuńczyka z jajkiem dodajemy warzywa i mieszamy.
Na koniec do całości dodajemy majonez i całość mieszamy delikatnie. Do przygotowanej sałatki lubię dodać kawałek chleba żytniego z pełnego przemiały. Smacznego