Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę polecam,wyszła bardzo smaczna:)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 59
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 59
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Składniki
Tuńczyka odcedzić z zalewy.Fasolkę opłukać letnią przegotowaną wodą. Por pokroić w piórka,paprykę w kostkę. Dać wszystko do miski,dodac pokrojony szczypiorek,kukurydzę,sól ,majonez i musztardę. Wymieszać i dać na 1 godz.do lodówki by wszystko przeszło smakami. Smacznego życzę!