Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę polecam,wyszła bardzo smaczna:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3105
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3105
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Składniki
Tuńczyka odcedzić z zalewy.Fasolkę opłukać letnią przegotowaną wodą. Por pokroić w piórka,paprykę w kostkę. Dać wszystko do miski,dodac pokrojony szczypiorek,kukurydzę,sól ,majonez i musztardę. Wymieszać i dać na 1 godz.do lodówki by wszystko przeszło smakami. Smacznego życzę!