Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka z tuńczykiem

Sałatka z tuńczykiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 15

Dodano:

Odsłon: 766

Łatwa w przygotowaniu sałatka. Obfite i smaczne. Nadaje się do świątecznego stołu - zawsze wygląda przyzwoicie i jest spożywany jako pierwszy.

Składniki

  • Tuńczyk konserwowy-200 gr.
  • Jajko-3 szt.
  • Zielony groszek konserwowy-200 gr.
  • Cebula czerwona – 1 szt.
  • Pietruszka-pęczek
  • Szczypiorek-pęczek
  • Majonez
  • Sól do smaku
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Sałatka z tuńczykiem

Przygotowanie

  1. 1. Jajka ugotować i ostudzić.
    2.Włóż tuńczyka do naczynia i ugniataj widelcem.
    3. Pokrój jajka i czerwoną cebulę w kostkę. Posiekaj warzywa. Dodaj wszystko do naczynia z tuńczykiem.
    4. Dodaj zielony groszek.
    4. Sól do smaku. Dodaj majonez i wszystko wymieszaj.

    SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń