Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13401
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7527
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13401
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7527
Składniki
Marchewkę i jajka gotujemy i studzimy.
Tuńczyka i groszek osączamy na sitku i wrzucamy do miski.
Pora płuczemy, kroimy w półksiężyce i zanurzamy na kilka minut we wrzątku. Odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia.
Ogórki kiszone i cebulkę kroimy w kostkę, podobnie jajka i marchewkę. Wszystko mieszamy w misce, przyprawiamy, dodajemy majonez i musztardę. Dekorujemy zieleniną. Wstawiamy do lodówki do schłodzenia.
Opcjonalnie można dodać kilka łyżek ryżu gotowanego lub kaszy kuskus.