Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 55
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 35
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9279
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 55
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 35
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9279
Składniki
Marchewkę i jajka gotujemy i studzimy.
Tuńczyka i groszek osączamy na sitku i wrzucamy do miski.
Pora płuczemy, kroimy w półksiężyce i zanurzamy na kilka minut we wrzątku. Odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia.
Ogórki kiszone i cebulkę kroimy w kostkę, podobnie jajka i marchewkę. Wszystko mieszamy w misce, przyprawiamy, dodajemy majonez i musztardę. Dekorujemy zieleniną. Wstawiamy do lodówki do schłodzenia.
Opcjonalnie można dodać kilka łyżek ryżu gotowanego lub kaszy kuskus.