Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 236
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 47
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17506
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 236
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 47
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17506
Składniki
Marchewkę i jajka gotujemy i studzimy.
Tuńczyka i groszek osączamy na sitku i wrzucamy do miski.
Pora płuczemy, kroimy w półksiężyce i zanurzamy na kilka minut we wrzątku. Odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia.
Ogórki kiszone i cebulkę kroimy w kostkę, podobnie jajka i marchewkę. Wszystko mieszamy w misce, przyprawiamy, dodajemy majonez i musztardę. Dekorujemy zieleniną. Wstawiamy do lodówki do schłodzenia.
Opcjonalnie można dodać kilka łyżek ryżu gotowanego lub kaszy kuskus.