Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po cenach truskawek widać, że sezon na nie powoli się kończy. Warto więc, póki jeszcze można skorzystać ze świeżych owoców, popełnić te kulinarne mistrzostwo na jakąś kolację. Sos odwala tu całą robotę. Idealnie komponuje się ze składnikami sałatki. Jeśli nie macie oliwek kalamata, to najlepszym wyborem będą czarne. Zachęcam do wypróbowania przepisu. Arek Gie
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 218
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 136
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27811
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 125
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 218
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 136
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27811
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 125
Składniki
Na talerze wykładamy rukolę, pokrojone pomidorki, ser, truskawki i oliwki. Układamy tuńczyka. Przygotowujemy sos: Oliwę mieszamy z miodem, sosem chrzanowo-musztardowym i octem ryżowym. Wszystkie składniki muszą się dokładnie połączyć. Sałatkę polewamy sosem tuż przed jej podaniem.