Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po cenach truskawek widać, że sezon na nie powoli się kończy. Warto więc, póki jeszcze można skorzystać ze świeżych owoców, popełnić te kulinarne mistrzostwo na jakąś kolację. Sos odwala tu całą robotę. Idealnie komponuje się ze składnikami sałatki. Jeśli nie macie oliwek kalamata, to najlepszym wyborem będą czarne. Zachęcam do wypróbowania przepisu. Arek Gie
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 261
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 267
Jakie słodkie śniadanie można zjeść na diecie oprócz owsianki? Idealnie spraw...
Odsłon: 62
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 261
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 267
Jakie słodkie śniadanie można zjeść na diecie oprócz owsianki? Idealnie spraw...
Odsłon: 62
Składniki
Na talerze wykładamy rukolę, pokrojone pomidorki, ser, truskawki i oliwki. Układamy tuńczyka. Przygotowujemy sos: Oliwę mieszamy z miodem, sosem chrzanowo-musztardowym i octem ryżowym. Wszystkie składniki muszą się dokładnie połączyć. Sałatkę polewamy sosem tuż przed jej podaniem.