Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna warzywna sałatka, jedna z najpopularniejszych sałatek na święta czy imprezach.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Wymyty seler i ziemniaki gotujemy ze skórkami. Ugotowane warzywa studzimy i obieramy ze skórki. Jajka gotujemy ma twardo, ugotowane studzimy i obieramy ze skorupek. Ostudzone ziemniaki, seler, jajka i ogórki kiszone kroimy w kostkę. Por kroimy drobno. Pokrojone warzywa umieszczamy w większej misce, dodajemy osączony groszek z marchewką, musztardę majonez, olej, sól i ziołowy pieprz.
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, przykrywamy i wstawiamy na minimum 60 minut do lodówki żeby składniki przeszły smakiem. Sałatkę można podawać z marynowanym śledziem lub wędliną. Smacznego !!!