Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiem, że wiele osób nie przepada za wątróbką, ale ja osobiście ją uwielbiam. Jest to bardzo wdzięczny produkt, który można wykorzystać na wiele różnych sposobów. U mnie dzisiaj jako główny składnik sałatki.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85267
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2568
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10005
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4031
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7127
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85267
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2568
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10005
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4031
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7127
Składniki
Zaczynamy od oczyszczenia wątróbki. Następnie smażymy ją na łyżce oleju, pod koniec solimy. Gotową odstawiamy do przestudzenia.
Warzywa myjemy. Następnie kroimy sałatę i wrzucamy ją do miski. Dodajemy przecięte na pół pomidorki koktajlowe i wystudzoną wątróbkę. Na końcu układamy pokrojone figi.
Wszystkie składniki na dressing łączymy ze sobą w misce. Polewamy nim sałatkę tuż przed podaniem. Idealnym dodatkiem będą chrupiące grzanki. Smacznego ;)