Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiem, że wiele osób nie przepada za wątróbką, ale ja osobiście ją uwielbiam. Jest to bardzo wdzięczny produkt, który można wykorzystać na wiele różnych sposobów. U mnie dzisiaj jako główny składnik sałatki.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1031
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 415
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 384
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1031
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 415
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 384
Składniki
Zaczynamy od oczyszczenia wątróbki. Następnie smażymy ją na łyżce oleju, pod koniec solimy. Gotową odstawiamy do przestudzenia.
Warzywa myjemy. Następnie kroimy sałatę i wrzucamy ją do miski. Dodajemy przecięte na pół pomidorki koktajlowe i wystudzoną wątróbkę. Na końcu układamy pokrojone figi.
Wszystkie składniki na dressing łączymy ze sobą w misce. Polewamy nim sałatkę tuż przed podaniem. Idealnym dodatkiem będą chrupiące grzanki. Smacznego ;)