Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna szybka, pyszna i zdrowa sałatka z wędzoną makrelą oraz pestkami granatu. Jest to doskonała propozycja na kolację czy lunch do pracy.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 384
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 259
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1403
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 384
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 259
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1403
Składniki
Przygotowujemy dressing: do wysokiego naczynia wlewamy wszystkie składniki, dodajemy sól oraz pieprz a następnie miotełką dokładnie mieszamy aby wszystko dokładnie się połączyło.
Na talerzu układamy sałatę, na niej kawałki fileta z makreli oraz plastry czerwonej papryki. Całość posypujemy posiekaną czerwoną cebulką, pestkami granatu oraz szczypiorkiem. Sałatkę polecamy przygotowanym wcześniej dressingiem.