Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Prawdziwa uczta dla wielbicieli ryb i amatorów zdrowych, kolorowych i pysznych posiłków. Lekko słodki, musztardowy dressing świetnie podkreśla wyrazisty smak wędzonego na gorąco łososia. Pyszne, soczyste pomidory idealnie współgrają ze smakiem ryby, a dzięki dodatkowi jajka sałatka stanowi pełnowartościowy, pożywny posiłek :) To prawdziwa uczta dla podniebienia.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2208
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9042
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1722
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2208
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9042
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1722
Składniki
Składniki dressingu dokładnie połączyć. Odstawić. Na talerzu ułożyć roszponkę. Dodać pokrojoną w kostkę paprykę, przekrojone na połówki pomidorki, jajka pokrojone na pasterki oraz krążki cebuli. Na wierzchu ułożyć kawałki wędzonego łososia.
Całość posypać sezamem i podprażonymi na patelni ziarnami słonecznika. Sałatkę polać dressingiem i podawać od razu po przygotowaniu.