Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe połączenie słodyczy winogron oraz ostrości sera pleśniowego.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7907
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1188
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7907
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1188
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
Składniki
Filet z kurczaka pokroić na małe kawałki i usmażyć z ulubionymi przyprawami.
Winogrona przekroić na pół i usunąć pestki.
Do miski wsypać liście rukoli. Wyłożyć na nie pokruszone w palcach kawałki serów. Następnie dodać kurczaka i winogrona. Całość posypać prażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika i polać olejem lnianym (można zastosować oliwę).