Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe połączenie słodyczy winogron oraz ostrości sera pleśniowego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1246
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 574
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1246
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 574
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Składniki
Filet z kurczaka pokroić na małe kawałki i usmażyć z ulubionymi przyprawami.
Winogrona przekroić na pół i usunąć pestki.
Do miski wsypać liście rukoli. Wyłożyć na nie pokruszone w palcach kawałki serów. Następnie dodać kurczaka i winogrona. Całość posypać prażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika i polać olejem lnianym (można zastosować oliwę).