Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe połączenie słodyczy winogron oraz ostrości sera pleśniowego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1085
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1058
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12996
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1085
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1058
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12996
Składniki
Filet z kurczaka pokroić na małe kawałki i usmażyć z ulubionymi przyprawami.
Winogrona przekroić na pół i usunąć pestki.
Do miski wsypać liście rukoli. Wyłożyć na nie pokruszone w palcach kawałki serów. Następnie dodać kurczaka i winogrona. Całość posypać prażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika i polać olejem lnianym (można zastosować oliwę).