Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna , smaczna, idealna na przyjęcie.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 377
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11796
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 441
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 108
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 668
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 377
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11796
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 441
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 108
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 668
Składniki
Śledzie osączyć, pokroić w kostkę umieścić w salaterce. Kapary osączyć, dodać. Żurawinę przepłukać , dodać.
Ogóreczki, grzybki osączyć , pokroić w kostkę , dodać.
Orzechy pokroić w kostkę, dodać. Przyprawę do sałatek dodać, wymieszać. Imbir obrać , utrzeć na tarce o drobnych otworach. Miód , musztardę, oliwę z oliwek oraz imbir , wymieszać , do uzyskania sosu, dodać do sałatki i wymieszać. Schłodzić 1 godzinę przed podaniem.