Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna , smaczna, idealna na przyjęcie.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2737
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1263
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 723
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 75
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2737
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1263
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 723
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 75
Składniki
Śledzie osączyć, pokroić w kostkę umieścić w salaterce. Kapary osączyć, dodać. Żurawinę przepłukać , dodać.
Ogóreczki, grzybki osączyć , pokroić w kostkę , dodać.
Orzechy pokroić w kostkę, dodać. Przyprawę do sałatek dodać, wymieszać. Imbir obrać , utrzeć na tarce o drobnych otworach. Miód , musztardę, oliwę z oliwek oraz imbir , wymieszać , do uzyskania sosu, dodać do sałatki i wymieszać. Schłodzić 1 godzinę przed podaniem.