Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo i przepysznie
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 948
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 92
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2150
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 948
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 92
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2150
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Liście szpinaku myjemy i w całości w rzucamy do miski. Pomidor kroimy, rzodkiewki również, cebulka w kosteczkę, szczypiorek drobno. Zalewamy wszystko oliwą i doprawiamy.
Prosto, szybko i przepysznie. Świeży szpinak jest tak kruchy jak sałata. Smacznego.