Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Treściwa , pożywna , do niej będzie każdy chętnie wracał.
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1097
Seler, to kopalnia zdrowia. Gulasz zamknięty w słoikach, na wyjazd, musi zawi...
Odsłon: 27
Tak przygotowana wątróbka wg przepisu babci Krysi jest bardzo smaczna. Polecam.
Odsłon: 45
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 4341
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Odsłon: 108
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1097
Seler, to kopalnia zdrowia. Gulasz zamknięty w słoikach, na wyjazd, musi zawi...
Odsłon: 27
Tak przygotowana wątróbka wg przepisu babci Krysi jest bardzo smaczna. Polecam.
Odsłon: 45
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 4341
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Odsłon: 108
Składniki
Ziemniaki obrać , pokroić w plastry, ugotować. Makrelę obrać z ości , porwać na drobno. Pomidora umyć pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w ósemki , dodać. Oliwki pokroić w ćwiartki, dodać.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem , dodać do sałatki , wymieszać , schłodzić w lodówce , aby smaki się wymieszały. Szczypiorek umyć , pociąć , posypywać każdą porcję przed podaniem.