Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Treściwa , pożywna , do niej będzie każdy chętnie wracał.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1929
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1752
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1929
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1752
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Ziemniaki obrać , pokroić w plastry, ugotować. Makrelę obrać z ości , porwać na drobno. Pomidora umyć pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w ósemki , dodać. Oliwki pokroić w ćwiartki, dodać.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem , dodać do sałatki , wymieszać , schłodzić w lodówce , aby smaki się wymieszały. Szczypiorek umyć , pociąć , posypywać każdą porcję przed podaniem.