Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Treściwa , pożywna , do niej będzie każdy chętnie wracał.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5268
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1296
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5268
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1296
Składniki
Ziemniaki obrać , pokroić w plastry, ugotować. Makrelę obrać z ości , porwać na drobno. Pomidora umyć pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w ósemki , dodać. Oliwki pokroić w ćwiartki, dodać.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem , dodać do sałatki , wymieszać , schłodzić w lodówce , aby smaki się wymieszały. Szczypiorek umyć , pociąć , posypywać każdą porcję przed podaniem.