Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka do grilla z ziemniakami, ogórkiem kiszonym, czerwoną cebulą i ziołami
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 246
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 608
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2440
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 246
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 608
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2440
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić (ja przekroiłam na 4 części). Ugotować w osolonej wodzie. Ogórki pokroić w małą kostkę, cebulę, koperek i szczypiorek posiekać. Do miski przełożyć ostudzone ziemniaki, dodać pokrojone ogórki, cebulę, szczypiorek i koperek. Dodać majonez, musztardę i jogurt, doprawić pieprzem i wymieszać.