Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie ziemniaków z dnia poprzedniego. Przepis pochodzi z 481. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 74
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 205
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 261
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 425
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 74
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 205
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 261
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 425
Składniki
Ziemniaki pokroić w sporą kostkę i przełożyć do miski. Dorzucić szpinak. Na zieleninie ułożyć pokrojone w plastry jajka. Na jajka dać plastry rzodkiewki i czerwonej cebuli. Dorzucić pokrojony czosnek niedźwiedzi.
Do słoiczka wlać ocet jabłkowy, dodać musztardę i miód. Przyprawić solą i pieprzem. Wlać trochę oliwy. Słoiczek zakręcić, zawartość wymieszać. Tak przygotowanym sosem polać sałatkę tuż przed podaniem.