Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dekoracyjny torcik, przekładany różnymi warstwami warzywnymi, znakomity dodatek na różne uroczystości lub grilla.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7911
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3180
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7911
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3180
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Składniki
1. Tortellini gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu studzimy i układamy na dnie okrągłej tortownicy. Smarujemy cienko majonezem.
2. Następnie myjemy kalafior i ścieramy na tarce o dużych oczkach i robimy następną warstwę sałatki, solimy i pieprzymy i ponownie smarujemy cienko majonezem.
3. Por oraz ogórki drobno kroimy i układamy na majonezie. Ponownie smarujemy cienko majonezem.
4. Następną warstwą są drobno posiekane jajka, które również smarujemy majonezem i na koniec układamy startą na tarce o dużych oczach rzodkiewkę.
5. Chłodzimy w lodówce jedną godzinę, następnie odpinamy obręcz i podajemy torcik sałatkowy. 6. Smacznego.