Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dekoracyjny torcik, przekładany różnymi warstwami warzywnymi, znakomity dodatek na różne uroczystości lub grilla.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 488
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1820
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 375
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 488
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1820
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 375
Składniki
1. Tortellini gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu studzimy i układamy na dnie okrągłej tortownicy. Smarujemy cienko majonezem.
2. Następnie myjemy kalafior i ścieramy na tarce o dużych oczkach i robimy następną warstwę sałatki, solimy i pieprzymy i ponownie smarujemy cienko majonezem.
3. Por oraz ogórki drobno kroimy i układamy na majonezie. Ponownie smarujemy cienko majonezem.
4. Następną warstwą są drobno posiekane jajka, które również smarujemy majonezem i na koniec układamy startą na tarce o dużych oczach rzodkiewkę.
5. Chłodzimy w lodówce jedną godzinę, następnie odpinamy obręcz i podajemy torcik sałatkowy. 6. Smacznego.