Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna do pracy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Kaszę zalewa się wrzątkiem jeden centymetr powyżej zawartości, można od razu dodać sól do smaku. Całość zostawia się do napęcznienia i wystygnięcia. Teraz wystarczy dodać posiekaną cebulę, lekko odsączonego tuńczyka, posiekane ogórki, musztardę, majonez i pieprz. Sałatkę można wymieszać i sprawdzić smak.
Smacznego :)