Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwaga! Danie i tekst, tylko dla osób DOROSŁYCH.
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 112
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1890
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 274
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6383
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 112
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1890
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 274
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6383
Składniki
Filety osączamy z oleju. Olej zachowujemy. Śledzie kroimy na kawałki. Rodzynki moczymy, odcedzamy. Olej łączymy z musztardą, posiekaną cebulą, pigwą, rodzynkami, pokrojonym w drobną kostkę, jabłkiem, przyprawą do piernika. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Łączymy ze śledziami, przekładamy na minimum tydzień do lodówki.