Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakiś czas temu odkryliśmy wędzone filety śledziowe. Są mega smaczne, a połączenie szalotek i rodzynków dodaje im dodatkowego, niesamowitego aromatu.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 90
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 68
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 90
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 68
Składniki
Śledzie kroimy na kawałki. Rodzynki przez godzinę moczymy we wrzątku. Odcedzamy. Szalotki obieramy, kroimy w piórka. Wszystkie składniki mieszamy z miodem, przekładamy do naczynia (najlepiej do słoika), zalewamy olejem. Odstawiamy w chłodne miejsce.