Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakiś czas temu odkryliśmy wędzone filety śledziowe. Są mega smaczne, a połączenie szalotek i rodzynków dodaje im dodatkowego, niesamowitego aromatu.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 235
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9485
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1007
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 235
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9485
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1007
Składniki
Śledzie kroimy na kawałki. Rodzynki przez godzinę moczymy we wrzątku. Odcedzamy. Szalotki obieramy, kroimy w piórka. Wszystkie składniki mieszamy z miodem, przekładamy do naczynia (najlepiej do słoika), zalewamy olejem. Odstawiamy w chłodne miejsce.